Turktime

Show TV’nin Baba dizisinden çok konuşulacak açıklamalar!

Show TV’de yayınlanacak olan Baba dizisi şimdiden heyecan sarmaya başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Show TV’nin Baba dizisinden çok konuşulacak açıklamalar!
Haberler / Medya
14 Ocak 2022 Cuma 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 Televizyon ekranında 2022 yılında birçok yapımı göreceksiniz ve bu dizilerden en dikkat çekenlerinden birisi de Show TV’de yayınlanacak olan Baba dizisi oldu… Diziyi bu kadar öne çıkartan iki önemli faktör var. Bu faktörlerden ilki çok etkili bir oyuncu kadrosunun bulunması.


Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş, Özge Yağız, Ayda Aksel, Taner Rumeli, Bihter Dinçel, Deniz Hamzaoğlu gibi oyuncuların yer aldığı bir kadronun izleyicilerin dikkatini çekmesi çok normal bir durum. Dizinin bu kadar çok konuşulmasının altındaki ikinci faktör ise senaristleri… Dizinin senaryosunu yazan Gökhan Horzum ile Ekin Atalar’ın geçmiş işlerine bakıldığı zaman Baba dizisinin bu kadar öne çıkartılmasının nedenini de anlayabilirsiniz.

İŞTE DETAYLAR...

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, hem Gökhan Horzum hem de Ekin Atalar’ın senaryo yazımı konusunda öne çıkan yönlerine vurgu yaptı. Baba dizisinin perde arkasındaki iki güçlü isim, hikayenin de ne kadar başarılı olabileceği konusunda bazı detaylar sunuyor.

İşte Anibal Güleroğlu’nun hem Gökhan Horzum hem de Ekin Atalar ile ilgili değerlendirmesi:

“Fragmanıyla sosyal medyadan büyük ilgi gören ‘Baba’nın avantaj boyutunda öne çıkan bir diğer unsur senaryo kanadındaki isimler… ‘Çukur’la her kesimden izleyicinin nabzını tutma başarısını iyice ispatlayan Gökhan Horzum’un erkek dünyasını yansıtma gücü bir yanda…

Genç jenerasyon başta olmak üzere kadınların nabzına göre şerbet veren eserleriyle adından söz ettiren Ekin Atalar’ın bakış açısı diğer yanda. Bu ikilinin kaleminden aile ve dram soslu aksiyon başarısı beklemek hiç de imkânsız değil.

Dahası rol model bir baba-oğul figürü bile çıkartılabilir. Dolayısıyla Anadolu’dan İstanbul’a gelen bir aileyi ve dahi aile reisini temeline oturtarak yolunu çizecek olan ‘Baba’nın senaryosu, dizinin başarısı adına, önemli bir unsur olarak ele alınması gerekenlerden.”

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime