Turktime

Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral ayrıldı!

Şevval Şahin ile bir buçuk yıldır birlikte olduğu sevgilisi Yiğit Marcus Aral çifti ayrıldı. Özellikle pandemi döneminde düzenledikleri partilerle gündemden düşmeyen çiftin ayrılığı magazin basınında şaşkınlık yarattı.
ABONE OL
Abone Ol
Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral ayrıldı!
Haberler / Magazin
22 Haziran 2021 Salı 18:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü model Şevval Şahin, 1.5 yıldır birlikte olduğu Yiğit Marcus Aral ile ayrıldıklarını duyurdu. Şahin, ayrılık nedenlerini ilk kez açıkladı. Özellikle pandemi döneminde düzenledikleri partilerle gündemden düşmeyen çiftin ayrılığı magazin basınında şaşkınlık yarattı.

Şevval Şahin, sevgilisiyle çekilmiş tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmıştı. Ünlü model, basına yansıyan ayrılık iddiasını doğruladı.

"GENELDE BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPMAM AMA..."

Ayrılık sonrası sessizliğini bozan Şevval Şahin, "Genelde böyle bir açıklama yapmam ancak ilişkimi çok açık bir şekilde yaşadım. Bu yüzden bazı şeyleri açıklığa kavuşturma ihtiyacı hissediyorum.

Marcus ve ben bir süre önce yollarımızı ayırdık. Hala birbirimizi önemsiyoruz ve ilişkimiz artık ikimiz için sağlıklı olmadığı için arkadaş olarak kalmaya karar verdik. Sizden bu hassas dönemde her iki tarafa da saygı göstermenizi rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime