Turktime

Selçuk Yöntem'den Aşk-ı Memnu itirafı: Kaymağını yiyorum!

Selçuk Yöntem, Aşk-ı Memnu dizisi ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. Yöntem, "Dizi 100 ülkede gösterildi ve yurt dışına gidince bunun kaymağını yiyorum" şeklinde konuştu.
ABONE OL
Abone Ol
Selçuk Yöntem'den  Aşk-ı Memnu itirafı: Kaymağını yiyorum!
Haberler / Magazin
13 Ocak 2022 Perşembe 14:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Uzun süredir dizilerde rol almayan Selçuk Yöntem, "Dizi başka bir sorumluluk. Dünyanın hiçbir yerinde beş günde 2.5 saatlik dizi olduğunu sanmıyorum. Korkunç bir şey ama hepsini takdir ediyorum" dedi.

68 yaşındaki oyuncu, "Dizide rol alırım ama çok iyi bir konsept olması gerekiyor. Hem haftanın beş günü dizi çekip, hem de tiyatro oyunu oynamak hayatı biraz zorlar. Yaşam matematiği uyarsa olur" ifadelerini kullandı.

Yöntem, 12 yıl önce final yapmasına rağmen Kanal D'de yayınlanan tekrar bölümleri ile hâlâ çok konuşulan 'Aşk-ı Memnu' dizisi ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

12 YIL OLDU, 100 ÜLKEDE GÖSTERİLDİ

Usta sanatçı, "Aşk-ı Memnu'yu başka bir yere koyuyorum. 12 yıl oldu, seyircide aynı diriliğini ve etkisini gösteriyor. 100 ülkede gösterildi ve yurt dışına gidince bunun kaymağını yiyorum" şeklinde konuştu.

Selçuk Yöntem, "Aşk-ı Memnu'nun kostümü eskimemiş, diyaloğu eskimemiş, çekimi, yönetimi eskimemiş. Eskiyen bir işi 12 yıl gösteremezsiniz" açıklamasını yaptı.

KAYNAK: POSTA

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime