Turktime

Samsunspor'da Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı

Trendyol Süper Lig'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Şu ana kadar istediği sonuçları alamayan Samsunspor, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yolların ayrıldığını açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Samsunspor'da Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı
Haberler / Spor
27 Eylül 2023 Çarşamba 13:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Samsunspor, Hüseyin Eroğlu ile yolları ayırma kararı aldı.

Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yolları ayırdı.

İŞTE AÇIKLAMA...

Yapılan açıklamada, "11 yılın ardından Süper Lig hasretine son veren Şampiyonluğumuzun mimarlarından Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu ile bugün yapılan görüşmelerin ardından iyi niyet ve profesyonellik çerçevesinde karşılıklı olarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır.

Kıymetli Hüseyin Eroğlu'na, Samsunsporumuza yaptığı katkılar ve yaşattığı mutluluklar için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

SÜPER LİG'DE 5. AYRILIK OLDU

Geçtiğimiz günlerde de bir diğer Süper Lig ekibi olan İstanbulspor, teknik direktör Fatih Tekke ile yollarını ayırmıştı.

Daha öncesinde ise Başakşehir, Emre Belözoğlu ile; Gaziantep FK, Erdal Güneş ile, Kayserispor ise Çağdaş Atan ile yollarını ayırmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime