Turktime

Samatta Genk'e kiralandı

Fenerbahçe Kulübü, 2020 yılında kiralık olarak transfer ettiği ve 2021’de 6 milyon euro’ya bonservisini aldığı Mbwana Samatta'nın kiralık olarak Belçika'nın Genk takımına gönderildiğini açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Samatta Genk'e kiralandı
Haberler / Spor
16 Ağustos 2022 Salı 16:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe Kulübü, 2020 yılında kiralık olarak transfer ettiği ve 2021’de 6 milyon euro’ya bonservisini aldığı Mbwana Samatta'nın kiralık olarak Belçika'nın FC Genk takımına gönderildiğini açıkladı.

SATIN ALMA OPSİYONU VAR

29 yaşındaki Tanzanyalı forvet, geçen sezonu Antwerp’te kiralık olarak geçirdikten sonra bu sezon da kadroda düşünülmeyince Belçika’nın Genk takımına gönderildi. Fenerbahçe’nin yaptığı açıklamada, Samatta’nın satın alma opsiyonuyla beraber 1 yıllığına kiralandığı belirtildi. Fenerbahçe formasıyla oynadığı 33 maçta 6 gol atabilen Samatta, geçen sezon Antwerp’te çıktığı 39 maçta 9 gol 5 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe, Samatta’nın takımdan ayrılmasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Profesyonel futbolcumuz Mbwana Ally Samatta'nın geçici transferi için Belçika'nın KRC Genk ekibi ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncumuz, satın alma opsiyonlu kiralık olarak 1 sezon boyunca Belçika kulübünün formasını giyecektir.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime