Turktime

Rıza Çalımbay'ın gündeminde transfer var

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, önemli açıklamalarda bulundu. Rıza Çalımbay, devre arası transfer dönemine dair de konuştu.
ABONE OL
Abone Ol
Rıza Çalımbay'ın gündeminde transfer var
Haberler / Spor
8 Aralık 2023 Cuma 19:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Asist Analiz'e konuk olan Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ta görev almanın çok güzel bir duygu olduğunu dile getirdi. Çalımbay, "Neredeyse 20 sene, hayatımın 3'te ikisi Beşiktaş'ta geçti. Beşiktaş'a karşı oynarken kendimi çok kötü hissediyordum, o maçlara çıkmayı hiç istemiyordum. Yenilsen neden öyle oynuyor takım diyorlar, yensen Beşiktaşlılar farklı bir tepki veriyor. Ben 3 büyüklere karşı çok maç kazandım" diye konuştu.

"BİRKAÇ TRANSFER YAPABİLİRSEK İYİ OLUR"

Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba ile birbirlerini çok sevdiklerini dile getiren Çalımbay, "Mutluyuz birlikte çalışacak olmaktan" dedi. Çalımbay, hedefler hakkında ise "Bu sene kopma diye bir şey yok. Hem lig hem kupa var. 3'üncü olursanız Şampiyonlar Ligi'ne gidebiliyorsunuz. Hedef çok. Birkaç transfer yapabilirsek iyi olur; fazla değil, birkaç" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime