Turktime

Rıza Çalımbay'dan takıma uyarı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, oyuncularıyla toplantı gerçekleştirdi. Çamlıbay, öğrencilerine tek odak noktalarının önlerindeki maçlar olması gerektiğini dile getirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Rıza Çalımbay'dan takıma uyarı!
Haberler / Spor
25 Kasım 2023 Cumartesi 13:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, oyuncularla birlikte ufak bir toplantı gerçekleştirdi. Kulüpteki seçim sürecinin, kesinlikle takım içerisine yansımaması gerektiğini belirten tecrübeli teknik adam, tek odak noktalarının önlerindeki maçlar olması gerektiğini söyledi.

''GİT DERLERSE GİDERİZ''

Ayrıca takımın yeniden zirveye oynayabileceğine inandığını belirten Çalımbay, tüm eksiklere rağmen kaliteli bir kadroya sahip olduklarının altını çizdi. Çalımbay’ın sözlerinden ön plana çıkanlar şöyle oldu: “Bizim işimiz gücümüz sahada. Galibiyet ile başladık. Öyle devam etmek istiyoruz. Seçim bittikten sonra devam ederiz ya da git derlerse gideriz.”

''BAHANE ÜRETMEYECEĞİZ''

“Hiç sorun değil. Burası bizim yuvamız. Samsun zorlu deplasman. Ligde kolay maç yok. Her maçı ayrı düşünüyoruz. Tek tek kazanıp zirveye doğru çıkacağız. Eksikler mevcut. Sakatlıktan dönenler oldu. Biz bahane üretmiyoruz. Beşiktaş kadrosunda bulunan her oyuncu benim gözümde aynı ve değerli. Görev alan herkes en iyi şekilde oynayıp katkıda bulunacaktır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime