Turktime

Rayyan Baniya, ilk kez A Milli Takım aday kadrosunda!

A Milli Futbol Takımı'nda Ozan Kabak, sakatlığından nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Ozan Kabak'ın yerine Trabzonspor forması giyen Rayyan Baniya aday kadroya dahil edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Rayyan Baniya, ilk kez A Milli Takım aday kadrosunda!
Haberler / Spor
8 Ekim 2023 Pazar 17:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EURO 2024 Elemeleri'nde Hırvatistan ve Letonya ile oynayacağı karşılaşmalar için bugün İstanbul'da toplanacak A Milli Erkek Futbol Takımı'nın aday kadrosunda değişiklik yapıldı. 

Werder Bremen ile Hoffenheim'ın karşı karşıya geldiği mücadelede omzundan sakatlanan Ozan Kabak aday kadrodan çıkarıldı. 

İLK KEZ ADAY KADRODA

Ozan Kabak'ın yerine ise Trabzonspor forması giyen Rayyan Baniya kadroya dahil edildi. 

İlk kez milli takım daveti alan 24 yaşındaki futbolcu, bu akşam İstanbul'da başlayacak kampta yerini alacak.  

RAYYAN BANİYA KİMDİR?

Babası Beninli, annesi Türk olan ve İtalya'da doğan Rayyan Baniya'nın Türk vatandaşlığı bulunuyor. Süper Lig'de ilk olarak Karagümrük forması giyen stoper oyuncusu, bu sezon başında 2 milyon euro bonservisle Trabzonspor'a transfer olmuştu. 

24 yaşındaki stoper daha önce Fanatik'e verdiği röportajda, "Bana sorarsanız ben kendimi Türk hissediyorum çünkü Türk bir annenin oğluyum. A Milli Takım'da oynamak benim küçüklük hayalimdi. Başkanımız Süleyman Hurma da bu fikirde, kendisi de benim Türk Milli Takımı'nda oynamamı istiyor. Ben de çok istiyorum. Tabii ki Benin'den de İtalya'dan da beni izleyenlerin olduğunu biliyorum. Ancak benim ilk tercihim her zaman Türk Milli Takımı olacak. Türkçe öğrenmeye de başladım. Yüzde olarak verirsem %40 diyebilirim. Arkadaşlarımla da yavaş yavaş Türkçe iletişime geçiyorum. Konuşulanları anlıyorum ama konuşmayı da yavaş yavaş geliştiriyorum" sözleriyle eleştirilere son noktayı koydu" açıklamasını yapmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime