Turktime

Pınar Altuğ: Oscar'da 45 saniyeden fazla konuşamazsınız

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Oyuncu Nihal Yalçın'la, oyuncu Tamer Karadağlı'nın arasında geçen diyalog çok konuşulmuştu. Tamer Karadağlı'nın eski rol arkadaşı Pınar Altuğ'dan, Karadağlı'ya destek geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Pınar Altuğ: Oscar'da 45 saniyeden fazla konuşamazsınız
Haberler / Magazin
13 Ekim 2021 Çarşamba 09:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Önceki gün Nişantaşı'nda muhabirlerin sorularını yanıtlayan Pınar Altuğ, Altın Portakal Film Festivali'nde, Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında yaşanan diyalog konusunda yorumda bulundu.

"TAMER ZARİF BİR ADAM"

Pınar Altuğ, ödül konuşmasının kısa yapılmasının daha uygun olacağını belirterek, Tamer Karadağlı hakkında, kadınlara karşı zarif ve saygılı bir adam olduğunu belirtti.

"OSCAR'DA 45 SANİYEDEN FAZLA KONUŞAMAZSINIZ"

Pınar Altuğ, konuya cinsiyetçi şekilde yaklaşılmasına üzüldüğünü belirterek, "Bana çok saçma geliyor. Şöyle bir gerçek var, ödül törenlerinde çok insan ödül alır. Sırası gelen çıkar ödülünü teslim alır, ardından ödülle teşekkür konuşması yapar. Bu insana güç katar, ödülü göstere göstere konuşursunuz. Konuşmanızı yapar inersiniz, bunun da belli süresi olmalıdır. Sizden öncekiler ve sonrakiler de vardır. Oscar'da 45 saniyeden fazla konuşamazsınız mesela" açıklamasını yaptı.

"CİNSİYETÇİ YAKLAŞIMI DOĞRU BULMUYORUM"

Çocuklar Duymasın dizisinde uzun yıllar boyunca Tamer Karadağlı ile birlikte rol alan Altuğ, "Törenler ağzınıza geleni söylediğiniz bir yer değildir. O tören içindekilerinizi dökeceğiniz, sohbet edeceğiniz yer değildir. Sen konuşurken arkadaki kişi beklemek durumunda da değildir. Bu durum niye cinsiyetçiliğe varıyor onu bilmiyorum. Tamer'le iki gündür konuşuyoruz, gülüyoruz yani. Siz böyle arkada direk gibi beklemek ister misiniz? Ödülü takdim edecek kişi senin konuşmanı beklemeden sahneden inebilir. Ödül verirken 'Sus mu diyorsunuz?' gibi bir tavır yakışıksız. Kim kime saygısızlık yaptı o beni ilgilendirmiyor. Cinsiyetçi bir yaklaşım olarak görmeyi manasız buluyorum. Ben orada terbiyesizlik görmedim. Ben arkadaşımın saygısız ve terbiyesiz biri olmadığını biliyorum. Aksine kadınlara çok zarif bir adamdır, bunu da Tamer Karadağlı, 19 yıllık partneri olarak söylüyorum" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime