Turktime

Orhan Gencebay: Aleyna'ya ödül vereceğimi bilmiyordum

Aleyna Tilki'ye ödülünü veren sanatçı Orhan Gencebay, "Törende Aleyna'ya ödül vereceğimi bilmiyordum. Ben oraya ödül almak için gitmiştim" açıklamasında bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Orhan Gencebay: Aleyna'ya ödül vereceğimi bilmiyordum
Haberler / Magazin
30 Eylül 2022 Cuma 14:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son dönemde konseri iptal olan isimlerden biri olan şarkıcı Aleyna Tilki, NR1 Video Müzik Ödülleri'nde ödül almaya hak kazandı. Tilki'nin ödülünü sanatçı Orhan Gencebay verdi.

Gencebay, Tuba Kalçık'a konuştu. Aleyna Tilki'yi çok sevdiğini ve beğendiğini söyleyen Gencebay, sözlerine şöyle devam etti:

"Törende Aleyna'ya ödül vereceğimi bilmiyordum. Ben oraya ödül almak için gitmiştim. Ödül vermem için de rica edilince, sahneye çıktım. Ve ödülünü Aleyna'ya verdim. Aleyna'nın hem ruhu hem de fiziği çok güzel. Onu torunum gibi seviyorum. Genç şarkıcılar arasında en beğendiğim isimlerden biri. Şarkılarını da severek dinliyorum açıkçası. Daha yolun çok başında, kendini geliştireceğine inanıyorum. Tabii ki doğru yönlendirilirse. Sesini de, yorumunu da iyi buluyorum. Çok daha iyi bir noktaya geleceğini de düşünüyorum. Kendine has bir yorumu var. Aleyna Tilki'nin müzikal açıdan iyi bir alt yapısı var. Bu alt yapının üzerine kendini geliştirerek çok güzel bir müzik kariyeri inşa edebilir. Bizim gibi, yıllardır müziğin içinde olan müzisyenlerin gençlere destek olması çok önemli. Törende Aleyna halkın oylarıyla En İyi Kadın Şarkıcı seçilmiş, ben de ödülünü ona takdim ettim.

" MÜZİĞE EMEK VEREN GENÇ"
"Aleyna o gece için eleştirildi. Ben bu eleştirileri yanlış buluyorum" diyen Gencebay, "Gençlere köstek değil, destek olmalıyız. Ayrıca, ben ne açıklama yapsam bir tarafa çekmeye çalışanlar var. Söylediğim her sözü siyasi yorumlayan bir grup oluştu. Bu her konuda böyle olmaya başladı. Bu yüzden uzun süredir röportaj bile vermiyorum. Ödül töreninden dolayı yapılan olumsuz yorumları önemsemiyorum. Ben kim müziğe katkı sunuyorsa onu desteklerim. Aleyna gibi bıcır bıcır, müziğe emek veren gençleri desteklemek de beni mutlu eder. Ona ödülü verdiğim için de çok mutluyum. Yolu açık olsun" ifadelerini kullandı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime