Turktime

Oğuzhan Uğur'dan ayrılık açıklaması!

Oğuzhan Uğur, "Aslı Şafak’la İşin Aslı" programına konuk oldu. Programda özel hayatıyla ilgili konuştu. Sevgilisi Müjde Uzman'la ayrıldıklarını doğruladı.
ABONE OL
Abone Ol
Oğuzhan Uğur'dan ayrılık açıklaması!
Haberler / Magazin
30 Kasım 2021 Salı 16:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur, 'Hadi İnşallah', 'Kiralık Aşk' ve 'Muhteşem Yüzyıl' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Müjde Uzman ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Daha önce iki kez ayrılıp barışan Uğur-Uzman çiftinin, son olarak Kuruçeşme'de görüntülenerek aşklarına bir şans daha verdiği ortaya çıkmıştı.

Önceki gün Müjde Uzman ile Oğuzhan Uğur'un birbirlerine tanıdıkları bu şansta da mutluluğu bulamadığı ve beş ayda içerisinde üçüncü kez ayrıldıkları iddia edilmişti.

AYRILIĞI DOĞRULADI
Son olarak BloombergHT'de yayınlanan "Aslı Şafak’la İşin Aslı" programına konuk olan Oğuzhan Uğur, ayrılık iddialarıyla ilgili konuştu. İlişkilerinin bittiğini doğrulayan ünlü isim, konuyla ilgili  "Çok tatlı, çok enerjik bir ilişki yaşadık, sonra da bitti" dedi.

GELECEK PLANLARINI ANLATTI
Öte yandan programda gelecek planlarından da bahseden Uğur, “Amerika’ya, Avrupa’ya ve Asya’ya ortak yapımlar başlatmak istiyorum." diye konuştu.



Yurt dışına dev bir prodüksiyonla açılma projesini açıklayan ünlü isim, "Oscar törenlerinde görüp 'Aman Allah'ım!' dediğimiz adamlarla şu an iş yapmaya başladık. Buradan Amerika’ya Avrupa’ya ve Asya’ya bir köprü kurmak istiyoruz. Çünkü Türkiye gerçekten öyle bir coğrafya." dedi.

KAYNAK: MİLLİYET

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime