Turktime

O ünlü film yerden yere vuruldu!

Eternals, ilk incelemelerde Marvel'ın en hayal kırıklığı yaratan filmi olarak görüldü. Angelina Jolie ve Richard Madden'in başrollerini paylaştığı merakla beklenen film sıradan olarak nitelendi.
ABONE OL
Abone Ol
O ünlü film yerden yere vuruldu!
Haberler / Medya
28 Ekim 2021 Perşembe 11:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eternals filmi için tanıtımlar sürerken bir yandan da film hakkındaki yorumlar da gelmeye devam ediyor.


Oscar ödüllü Nomadland yönetmeni Chloe Zhao’nun yönettiği, aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan Eternals, Dünya gezegenini doğaüstü tehditlerden koruyan ölümsüz varlıkların bir ırkına odaklanıyor.

Angelina Jolie, Gemma Chan, Kumail Nanjiani, Kit Harington, Salma Hayek, Brian Tyree Henry ve Richard Madden ile filmde rol alıyor.

Eternals, stüdyonun en çok beklenen filmlerinden biri oldu, ancak yapılan yorumlara göre Marvel hayranları biraz hayal kırıklığına uğrayabilir.

MARVEL ZEKÂSINDAN YOKSUN
The Guardian’dan Steve Rose, “çok fazla şey oluyor” diye yazdı ve ekledi: “Tam olarak sıkıcı değil ama heyecan verici de değil. Marvel’in en iyi filmlerinin zekâsından yoksun” dedi.

Joshua Rivera, Polygon için yaptığı incelemede filmi berbat olarak niteledi: “Ne yazık ki, Eternals cesur değil, sadece tutarsız.”

BBC’den Nicholas Barber, film için beslenen büyük beklentinin, gösterime girmesiyle beraber nasıl hayal kırıklığına dönüştüğünü vurguladı: “Eternals, Marvel filmlerinin en kötüsü olmayabilir, ancak şüphesiz en hayal kırıklığı yaratanı.”

JOLIE, AŞIRI ABARTILI
The Telegraph için iki yıldızlı bir değerlendirmenin altına yorumlarını yazan Robbie Collin, Jolie’nin seriye aşırı derecede abartılı girişine değindi.

Eleştirmen John Nugent ise “Bu, Marvel için olağan bir iş; büyük bir sıçramadan ziyade bir devam” diyor.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime