Turktime

Milyon dolarlık kitap anlaşması!

ABD esi Başkan Yardımcısı Mike Pence, yaptığı kitap anlaşmasıyla Trump döneminin en kazançlı kişisi oldu. İki kitaplık anlaşmadan 3 - 4 milyon dolar civarında para alacağı konuşulan Pence anılarını yazıya dökecek.
ABONE OL
Abone Ol
Milyon dolarlık kitap anlaşması!
Haberler / Kültür
9 Nisan 2021 Cuma 15:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD’de Joe Biden karşısında başkanlık seçimlerini kaybeden Donald Trump yönetiminin önde gelen isimlerinden Mike Pence anılarını iki kitapta anlatacak. Bir önceki iktidar döneminde Trump’ın yardımcısı olan Mike Pence, anılarını anlatacağı kitaplar için birkaç milyon dolarlık anlaşma imzaladı. Mike Pence, otobiyografi kitabı için milyon dolarlık anlaşma imzalayarak eski başkan Donald Trump’ın çevresinde en kazançlı kitap anlaşması yapan kişi oldu.

Beyaz Saray eski Danışmanı Kellyanne Conway ile eski Dışişleri Bakanı Mike Pompeo da kendi anı kitapları üzerinde çalıştıklarını bildirmelerine rağmen Pence onlardan hızlı davrandı. Mike Pence (61), Trump’ın Ocak ayında başkanlıktan ayrılmasından bu yana bir önceki yönetimden kitap yazacağı duyurulan önde gelen ilk isim oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime