Turktime

Mehmet Ali Erbil: Bundan sonra kimseye yürümeyeceğim!

Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay ile ilgili kamuoyundan özür diledi. Ünlü şovmenin "Bundan sonra sosyal medyada yürümeyeceğim" sözleri ise şaşkınlık yarattı.
ABONE OL
Abone Ol
Mehmet Ali Erbil: Bundan sonra kimseye yürümeyeceğim!
Haberler / Magazin
13 Ekim 2021 Çarşamba 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, klibinde rol alan Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini belirterek, Instagram hesabından ünlü şovmene ait olduğunu iddia ettiği mesajları ve ses kayıtlarını yayınlamıştı.

Mehmet Ali Erbil kamuoyundan özür diledi: Bundan sonra sosyal medyada yürümeyeceğim
Sunuculuk yapacağı yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses’in konseri öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erbil, magazin gündeminden günlerce düşmeyen olay hakkında konuştu.

"KONU KAPANSIN ARTIK"
64 yaşındaki şovmen, "Bundan sonra birine destek olur musunuz?" sorusuna, "Daha ince eleyip sık dokurum. Eleyip sık dokumadığımın farkına vardım. Bir tek yanlışım o. İyice bakmadığım için kamuoyundan özür diliyorum. Zaten bitti gitti kapandı" cevabını verdi.

Geçtiğimiz hafta Çağlayan Adliyesi'nden çıkarken açıklama yapan Ece Ronay, "Erbil'in asistanı gizli numaradan arayarak 50 bin TL teklif etti. Zaten yaptıklarının suçunu da asistanına ve menajerine atmaya çalıştı ama ses kayıtlarını da mı asistanı attı? Asistanı çok yetenekli bir insanmış" demişti.

Mehmet Ali Erbil, Instagram hesabının hikaye bölümünden Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir'le videosunu paylaşarak, magazin gündeminden düşmeyen olayın çözüldüğü mesajını vermişti.

"NİŞANLI OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"
Ünlü şovmen, "Mehmet kardeşim Ece Ronay'ın nişanlısı. Ben onun nişanlı olduğunu bile bilmiyordum. Mehmet'i olayları kapalım, üstünü örtelim diye davet ettim. Çünkü hem kamuoyu, hem biz, hem de o taraf çok rahatsız oldu. O da beni kırmadı, davetimi kabul etti geldi ve yemeğimi yedi" ifadelerini kullanmıştı.


Bu videoya sinirlenen 29 yaşındaki şarkıcı ise "Ben kimsenin böyle saçma bir özrünü kabul etmiyorum. Mehmet Ali Bey yılların kurdu, bizim Mehmet de saf. Kandırıp kullanmış olmalı diye düşünüyorum. Nişanlım Mehmet'in nazik barış teklifini de sonuna kadar reddediyorum" açıklamasını yapmıştı. Ece Ronay, "Özür meselesinin benimle hiçbir alakası yok. Erkekler kendi arasında benim meselemi konuşup anlaşırken fikirlerimi almaya gerek duymamış. Bu arada artık sanırım artık nişanlım değil" mesajını yayınlamıştı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime