Turktime

Megan Fox, takipçilerini mest etti

ABD'li oyuncu ve model Megan Fox, sosyal medya hesabından son paylaşımla takipçilerini mest etti. Fox’un paylaşımı saatler içinde bir buçuk milyondan fazla beğeni aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Megan Fox, takipçilerini mest etti
Haberler / Magazin
21 Ekim 2021 Perşembe 00:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Megan Fox, son günlerde dikkat çeken Instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Uğruna 10 yıllık kocası Brian Austin Green’den tek celsede boşanan Megan Fox, genç şarkıcı Machine Gun Kelly ile aşk yaşamaya başladı.

MEGAN FOX’UN İŞLERİ AÇILDI

Gittikleri her yerde olay olmayı başaran ikili, geçtiğimiz günlerde bir dergiye verdikleri röportajda birbirlerinin ruh ikizi olduklarını dile getirmişlerdi. Bu ilişkisinden sonra işleri açılan Megan Fox, peş peşe yeni filmlerde rol almaya başladı.

Film teklifleri dışında marka anlaşmaları da yapan Megan Fox, yeni yaptığı marka anlaşması için Instagram hesabından fotoğraf paylaştı. Megan Fox’un paylaşımı saatler içinde bir buçuk milyondan fazla beğeni aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime