Turktime

Mansur Yavaş'tan İYİ Parti açıklaması: Saygı duyuyoruz

İYİ Parti'nin CHP ile iş birliği teklifine ret kararı vermesiyle ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, "Saygı duyuyoruz" İfadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Mansur Yavaş'tan İYİ Parti açıklaması: Saygı duyuyoruz
Haberler / Siyaset
5 Aralık 2023 Salı 12:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İYİ Parti lideri Meral Akşener'e yaptığı yerel seçimde 'iş birliği' teklifi İYİ Parti Genel İdare Kurulu'nda reddedildi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu yaptığı açıklamada "GİK, 2024 yerel seçimlerine İYİ Partimizin hür ve müstakil olarak girme kararını almıştır. Karar oy çokluğuyla alındı. Tartışmaya kapalı" dedi.

"BİZ PARTİLERİN ALDIĞI KARARA KARIŞMIYORUZ"

Bu gelişme üzerine Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş'tan da bir açıklama geldi. Habertürk TV Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır’a konuşan Yavaş, “Biz partilerin aldığı kararlara karışmıyoruz, saygı duyuyoruz. Ankara'da 4 milyon 200 bin seçmen var ve hepsinin oylarına talibiz. Ankara için hizmet ve proje üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 'yerel seçimde ittifak değil işbirliği yapalım' teklifini reddetmişti. Oylamada, 35 GİK üyesi üye hayır oyu kullanırken 14 üye ise evet oyu kullanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime