Turktime

Kral III. Charles'ın ilk resmi portresi yayında

Mayıs ayında taç giyecek olan İngiltere Kralı III Charles'ın ilk resmi portresi yayımlandı. Charles'ın bileğindeki bileklik dikkat çekti.
ABONE OL
Abone Ol
Kral III. Charles'ın ilk resmi portresi yayında
Haberler / Dünya
29 Mart 2023 Çarşamba 12:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

6 Mayıs’taki taç giyme törenine dinç çıkmak için kendine sokağa çıkma yasağı koyduğu söylenen İngiltere Kralı III. Charles’ın ilk resmi portresi yayımlandı.

Kraliçe Elizabeth Burs Vakfı'nda ressam Alastair Barford’un resmettiği portre, Kral Charles'ın bugün Almanya'ya yapacağı ilk resmî devlet ziyareti öncesinde yayımlandı.

BİLEKLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Illustrated London News adlı haber dergisi tarafından sipariş edilen ve derginin özel ‘Taç Giyme’ edisyonunun ön kapağında yer alacak olan portrede Kral Charles'ın yerli bir Amazon lideri Domingo Peas tarafından kendisine hediye edilen bileklikle resmedilmesi dikkat çekti.

"BÜYÜK BİR ONUR"

Kraliyetin ressamı haline gelen Barford, Kral Charles'ın portresini hazırlaması hakkında konuşurken, "Bu büyük bir onur. Pek çok insan için büyük bir anlam taşıyan birinin portresini yapmak büyük bir sorumluluk. Onun sıcaklığını ve duyarlılığını, tanıştığı insanlarla etkileşimlerinde ortaya çıkan empatiyi yakalamak istedim" ifadesini kullandı.

Portreyi 2 haftada tamamladığı belirtilen Alastair Barford, 2015 yılında Kraliçe Elizabeth'i de resmetmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime