Turktime

Kılıçdaroğlu'ndan 2 kritik talimat: Üzerine gidin

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı'nda basına kapalı olarak toplanan CHP Merkez Yürütme Kurulu'ndan(MYK) kritik kararlar çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Kılıçdaroğlu'ndan 2 kritik talimat: Üzerine gidin
Haberler / Siyaset
12 Ekim 2021 Salı 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milliyet gazetesinden Mehtap Gökdemir'in haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurmaylarından 128 milyar doları sormaya devam etmelerini istedi.

Kılıçdaroğlu konuyla ilgili, "Nereye, nasıl verileceği her seferinde belli olan bir para nasıl böyle bir gecede hiç kimsenin haberi olmadan satışa çıkartılıyor, onun üzerine gidin. Merkez Bankası niye İstanbul’a taşınıyor? Merkez Bankası neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyor. Bunları sormak lazım" ifadelerini kullandı.

FAHİŞ FİYAT ARAŞTIRMASI

Ülkedeki fahiş fiyatın nedeninin üretici olmadığını belirten Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Bu fahiş fiyatların nedeni üretici değil, fahiş fiyatın nedeni iktidardır" sözlerini kullandığı belirtildi.

Ayrıca CHP milletvekillerinin bir bölümünün meclis çalışmalarında yer alacağı, bir bölümünün ise sahada aktif çalışacağı bildirildi.

30 kişilik milletvekili heyetlerinin memleketin farklı illere giderek saha çalışması yapacağı belirtilirken, vekiller bu hafta Bartın, Zonguldak ve Karabük'te ziyaret gerçekleştirecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime