Turktime

Karamollaoğlu'ndan Gazze tepkisi

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu Türkiye dahil İslam ülkeleri hükümetlerine Gazze dolayı tepki gösterdi.
ABONE OL
Abone Ol
Karamollaoğlu'ndan Gazze tepkisi
Haberler / Siyaset
5 Aralık 2023 Salı 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu Türkiye dahil İslam ülkeleri hükümetlerine Gazze dolayı tepki gösterdi. Karamollaoğlu, “Yeter artık bu sessizliğe. Yeter artık bu işbirlikçiliğe. İslam ülkelerinin liderleri ve Türkiye’de iktidarda bulunanlar daha neyi bekliyorlar? Siz sustukça İsrail pervasızlaşıyor, siz ticarete devam ettikçe Gazze’ye bombalar düşmeye devam ediyor” dedi.

İsrail geçici ateşkes sonrası Gazze'deki katliamlarını artırdı. 7 Ekimden bu yana 'operasyon dışı ve güvenli' dediği Gazze'nin güneyini de işgal etmeye başlayan İsrail, okul, hastane, mülteci kampı demeden sivillere bomba yağdırıyor. İslam ülkelerinin sessizliği ise her geçen gün daha da büyük tepki çekiyor.

"YETER ARTIK BU SESSİZLİĞE"

“Yeter artık. Yeter artık bu sessizliğe. Yeter artık bu işbirlikçiliğe. Uluslararası kurumlar, İslam ülkelerinin liderleri ve Türkiye’de iktidarda bulunanlar daha neyi bekliyorlar? Siz sustukça İsrail pervasızlaşıyor, siz ticarete devam ettikçe Gazze’ye bombalar düşmeye devam ediyor. Zulmü kanıksamak, zulme ortak olmaktır. Vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum: Herkes sussa, herkes görmezden gelse, bizler bebeklerin bombalar altında can verişini kanıksayamayız, kanıksamamalıyız.”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime