Turktime

Jürgen Klopp'dan çok sert tepki! 'Sen bir cahilsin'

Liverpool'un başarılı menajeri Jürgen Klopp, Crystal Palace'a karşı oynanacak olan maç öncesinde muhabire çok sert tepki gösterdi.
ABONE OL
Abone Ol
Jürgen Klopp'dan çok sert tepki! 'Sen bir cahilsin'
Haberler / Spor
7 Aralık 2023 Perşembe 21:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Liverpool menajeri Jürgen Klopp, Çarşamba günü Sheffield United'ı 2-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Açıklamaları esnasında muhabir, bir sonraki maçı öğle saatlerinde oynayacakları yönünde şaka yaptı. Bu şaka üzerine çılgına dönen Jürgen Klopp, çok sert bir tepki gösterdi.

Alman menajer, Cumartesi günü öğle saatlerinde maça çıkmalarından hiç hoşnut olmadığını daha önce belirtmişti. Bu konuda kendisine şaka yapılınca ise, "Bu konuyla ilgili şaka yapmak gerçekten çok cesurca. Şimdi eve dönüyoruz ve tam olarak saat kaçta varacağız bilmiyorum. Belki bu gece 1-2 gibi varmış oluruz ve sonra tekrardan maç yapacağız. İki antrenman için vaktimiz var. Dinlenmek ve sonra yeniden başlamak güzeldir. Senin bunu anladığının ve futbolun içinde çalıştığının farkındayım, o halde neden tekrar kendimi açıklayayım? Eğer yine de bu konu hakkında şaka yaparsan sen bir cahilsin" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime