Turktime

Jayden Oosterwolde evet dedi: Fenerbahçe sol bekine kavuşuyor

Jesus’un da çok istediği Jayden Oosterwolde Fenerbahçe’ye “evet” dedi. Fenerbahçe’ye “evet” diyen Jayden Oosterwolde’nin takımı Parma’nın da 8 milyon euroluk teklife evet diyeceği iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Jayden Oosterwolde evet dedi: Fenerbahçe sol bekine kavuşuyor
Haberler / Spor
26 Ocak 2023 Perşembe 11:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ara transfer döneminde kadrosundaki eksikleri tamamlamak isteyen Kanarya, teknik direktör Jorge Jesus’un istekleri dahilinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yönetimden sol bek transferi isteyen Jesus’un çok istediği Jayden Oosterwolde transferdinde Sarı-Lacivertliler mesafe kat etti.

Tecrübeli teknik adam Jesus’un çok istediği Jayden Oosterwolde için Parma’nın kapısını ikinci kez çalan Fenerbahçe yönetimi ilk transfer harekatından başarısız dönmüştü. Parma’nın yüksek bonsvervis geliri beklediği Oosterwolde için ilk teklifini 5 milyon euro seviyelerinde yapan Kanarya, Parma’dan ret cevabı almıştı. Fenerbahçe’nin ikinci kez Parma’nın kapsını çaldığı teklifin ise 7 milyon euro ve bonuslar olduğu kaydedildi.

18 MAÇTA 1 GOL

Fenerbahçe’ye “evet” diyen Jayden Oosterwolde’nin takımı Parma’nın da 8 milyon euroluk teklife evet diyeceği iddia edildi. 21 yaşındaki sol bekin yabancı kontejanına da dahil olmaması Fenerbahçe’yi bu transferi isteme sebeplerinden biri oldu. Bu sezon Seri B’de Parma formasını 18 maçta giyen Jayden Oosterwolde, 18 maçta 1 gol atmıştı.

İç transfere de yönelecek olan Sarı-Lacivertliler takım içinde sözleşmesi bitecek futbolcuların da sözleşmesini yenilemek için kollarını sıvadı. Enner Valencia ve Miha Zajc ile transfer masasına oturan yönetim Valencia’yla anlaşmaya daha yakınken Zajc henüz uzatma konusunda Fenerbahçe’ye yeşil ışık yakmadı.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ve Trabzonspor’un da istediği Miha Zajc’ın başka takımlarla görüştüğü de biliniyor. Bu sezon çıkış yakalayan ve çok iyi performans gösteren Valencia ise 1+1 yıllık yeni bir sözleşmeye imza atacağı iddia edildi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime