Turktime

İtalya'da tekne faciası! 8 kişi kayıp

İtalya'nın Akdeniz'deki Lampedusa Adası açıklarında göçmen teknesi battı. Faciada 45 kişiden 2 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybettiği belirtilirken, en az 8 kişinin ise kaybolduğu bildirildi.
ABONE OL
Abone Ol
İtalya'da tekne faciası! 8 kişi kayıp
Haberler / Dünya
21 Kasım 2023 Salı 10:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İtalyan toprağı konumundaki Lampedusa Adası çevresi, zaman zaman göçmen teknelerinin alabora olması olaylarıyla gündeme geliyor.

İtalyan ANSA ajansının haberinde, Tunus'un Sfakes kentinden hareket eden bir göçmen teknesinin dün 14.00 sularında Lampedusa açıklarında battığı ve içindeki göçmenlerden bir kısmının yüzerek kayalıklara ulaştığı belirtildi.

1 ÖLÜ, 8 KAYIP
Olaya müdahale eden İtalyan güvenlik güçlerinin 43 kişiyi, bölgedeki balıkçı teknelerinin de 2 göçmeni kurtardığı ifade edildi. 43 kişi arasında yer alan 2 yaşındaki bir çocuğun, kurtarıldıktan kısa süre sonra hayatını kaybettiği bilgisi verildi.

Haberde teknenin 53 kişiyle hareket etmiş olabileceği ve aralarında çocukların da bulunduğu en az 8 kişinin kaybolduğu bildirildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime