Turktime

İsmail Kartal, takımı yeniden havaya sokmaya çalışıyor

Fenerbahçe'de Karagümrük maçının hazırlıkları dün kaldığı yerden devam etti. İsmail Kartal, idmanda öğrencileriyle bir toplantı yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
İsmail Kartal, takımı yeniden havaya sokmaya çalışıyor
Haberler / Spor
22 Kasım 2023 Çarşamba 13:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İsmail Kartal, yaptığı toplantıda, "Peş peşe galibiyetlerle yeniden havaya girip tüm kulvarlarda hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, takımını yeniden havaya sokmak için büyük bir çaba veriyor.

KARTAL'DAN ÖĞRENCİLERİNE KONUŞMA

Sarı-Lacivertliler, geçen hafta 3 günlük tatilin ardından Karagümrük maçının hazırlıklarına başlamıştı. İsmail Kartal, önceki gün için de öğrencilerine izin verdi. Dün yapılan antrenmanla birlikte pazar günkü karşılaşmanın provası devam etti. Milli göreve giden oyuncuların dönmeye başlamasıyla birlikte Samandıra da yeniden kalabalıklaşmaya başladı. Kartal'ın dünkü idmanda takıma bir konuşma yaptığı kaydedildi. Fenerbahçe, sezona 19'da 19'la giriş yaptıktan sonra Trabzonspor ve Ludogorets'e kaybedip, Adana Demirspor ile berabere kalmıştı.

"YENİDEN HAVAYA GİRELİM"

Tecrübeli teknik adamın öğrencilerine bu durumu hatırlatarak, "Milli araya istediğimiz gibi giremedik. Her şeye rağmen hem ligde hem de Konferans Ligi'nde zirvede yer almayı başardık. Şimdi yapmamız gereken, yeni bir seri başlatmak. Önümüzde zorlu maçlar var ama siz, neler yapabileceğinizi zaten gösterdiniz. Peş peşe galibiyetlerle yeniden havaya girip tüm kulvarlarda hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam etmeliyiz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

"SADECE GALİBİYET YETMEZ"

Karagümrük maçının iç sahada oynanacağını hatırlatan Kartal'ın, "Taraftarlarımız bizi özledi. Onlara sadece galibiyet hediye etmekle kalmayalım, güzel bir futbol da izletelim. Ortaya koyacağımız performansla, şampiyonluk konusundaki iddiamızı bir kez daha gösterelim" dediği kaydedildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime