Turktime

İsmail Kartal’ın Fenerbahçe'de yapacağı düzenlemelerin belli oldu

Fenerbahçe’yi çalıştıracak olan İsmail Kartal’ın takımda yapacağı düzenlemelerin belli olduğu öğrenildi. Göreve başladıktan sonra tesislerde yoğun mesai harcadığı belirtilen Kartal’ın, oyuncular ile yapılan çalışmaların verilerini inceleyerek uyarılarda bulunacağı bildirildi.
ABONE OL
Abone Ol
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe'de yapacağı düzenlemelerin belli oldu
Haberler / Spor
14 Ocak 2022 Cuma 18:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig’de sezonun geri kalanında Fenerbahçe’nin başına geçen İsmail Kartal’ı zor görevler beklediği kaydedildi.

Sözcü’den İrfan Yirmibeş’in haberine göre, İsmail Kartal, mental olarak dibe vurmuş oyuncuları bir hedef doğrultusunda birleştirerek Fenerbahçe’yi yeniden ayağa kaldırmaya çalışacak.

Göreve başladıktan sonra tesislerde yoğun mesai harcadığı belirtilen Kartal’ın, oyuncular ile yapılan çalışmaların verilerini inceleyerek uyarılarda bulunacağı bildirildi.

HEDEF SEYİR ZEVKİ YÜKSEK BİR TAKIM

Haberde, İsmail Kartal’ın öncelikle Fenerbahçe’nin ideal 11’ini belirleyeceği ve sakat veya cezalı oyuncu olmadığı sürece kadroda değişiklik yapmayacağı iletildi.

Oyunun merkezine Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci’yi koyacağı belirtilen Kartal’ın, pas sayısının artırarak seyir zevki yüksek bir takım kurmayı hedeflediği ifade edildi.

BİRİK VE BERABERLİK VURGUSU

Haberde, İsmail Kartal’ın oyunculardan belli başlı isteklerde bulunarak “Herkes vites yükseltecek. Sahaya yüreğini ortaya koyacak. Benim düşüncem tüm oyuncuların taşın altına elini soktuğu bir takım oluşturmak. Önyargım ve saplantım yok” diye konuştuğu iletildi.

İsmail Kartal’ın takımda birlik ve beraberlik ortamı oluşturmak istediği kaydedilirken Mesut Özil, Gustavo, Jose Sosa, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş ile yaptığı toplantıda bu konuda tecrübeli oyunculardan kendisine yardımcı olmalarını istediği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime