Turktime

İran'dan kritik Rusya açıklaması!

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, İran'ın Rusya pazarındaki payının artabileceğini ve iki ülke yöneticilerinin de bu konuda hemfikir olduğunu söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
İran'dan kritik Rusya açıklaması!
Haberler / Dünya
20 Ocak 2022 Perşembe 11:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İran Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre Rusya temasları çerçevesinde Moskova'daki İranlılarla bir araya gelen Reisi, iki ülke ilişkileriyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşmeye ilişkin bilgi veren Reisi, "İran'ın Rusya pazarındaki payı artabilir. Rusya Devlet Başkanı da İran'ın Rusya pazarındaki payının kesinlikle artabileceğini söyledi. İş birliğinin artırılması için sorunların ve engellerin kaldırılmasına yönelik ciddi bir irade var" ifadelerini kullandı.

Görüşmenin bir bölümünün ekonomik alandaki ilişkilerin artırılmasına yönelik olduğunu söyleyen Reisi, "Görüşmeden çıkan sonuç şudur: İki ülke yöneticileri de sorunları gidermek ve ilişkileri güçlendirmek istiyor" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime