Turktime

İngiliz devleri Grealish'i paylaşamıyor

Bu sezon İngiltere Premier Lig'de sergilediği performansla herkesi kendisine hayran bırakan Jack Grealish için devler sıraya girdi. Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelen Chelsea ile Manchester City bu kez Grealish transferinde karşı karşıya gelecek.
ABONE OL
Abone Ol
İngiliz devleri  Grealish'i paylaşamıyor
Haberler / Spor
23 Haziran 2021 Çarşamba 15:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İngiltere Premier Lig'in en iyi hücum oyuncuları arasında yer alan Jack Grealish'i transfer etmek isteyen takımların sayısı her geçen gün artıyor. Manchester City'nin çabalarından sonra Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea de atağa geçti.
Aston Villa'nın sembollerinden biri haline gelen Grealish, bu yaz takımdan ayrılabilir. Kariyerinde kiralık olarak gittiği Notts County hariç başka takımda forma giymeyen Grealish'in Aston Villa olan sözleşmesi 2025 senesine kadar devam ediyor.

EURO 2020'DE DE FORMA GİYDİ!

Jack Grealish, İngiltere formasını da giyiyor. Milli takımın önemli kozlarından biri olan başarılı oyuncu EURO 2020'de de İngiltere milli takım forması giydi. Grealish, U-18, U-18 ve U-21'de İrlanda Milli takımının da formasını giydi.

Transfermarkt verilerine göre Grealish'in piyasa değeri 65 milyon Euro! Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Chelsea ve Manchester City'nin yanı sıra Manchester United'ın da yıldız oyuncuya ilgisinin olduğu biliniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime