Turktime

İbrahim Erkal'ın hayatı belgesel oldu!

Şarkılarıyla bir nesli peşinden sürükleyen merhum sanatçı İbrahim Erkal'ın hayatı belgesel oldu.
ABONE OL
Abone Ol
İbrahim Erkal'ın hayatı belgesel oldu!
Haberler / Kültür
17 Ekim 2021 Pazar 00:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Erzurum Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi'nde yapılan gala ile seyircisiyle buluşan "Ömrüm" filminin ilk gösterimine, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi, Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, Narman Belediye Başkanı Burhanettin Eser, İbrahim Erkal'ın yakınları ve davetliler katıldı.

Ömrüm adlı albümü çıktıktan sonra evinin otoparkında düşerek beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal 29 gün yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede 11 Mayıs 2017'de hayatını kaybetti.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ ÇEKTİ

İbrahim Erkal'ın biyografik filmi olarak gösterimi yapılan "Ömrüm" filmini İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü koordinesindeki ekip çekti.

Proje Yürütücüsü ve Yönetmen Doç. Dr. Abdulkadir Atik, gazetecilere, uzun süren çalışmalar sonucu filmin galasının yapılarak gösterime sunulmasının mutluluk verici olduğunu anlattı.

"BİZİM İÇİN VEFA BORCUYDU"

Çalışmalara 2019 yılında başladıklarını söyleyen Atik, "2 yıl önce başladığımız filmin bu gece İbrahim Erkal belgeselinin galasının gösterimini halka açıyoruz. Bilimsel araştırma projesi olarak başladı, İstanbul, Ankara ve Tekirdağ'da devam etti yolculuğumuz. Sanatçının hayatına etki eden insanları bulup o insanların tanıklıklarıyla sanatçımızı anlatmaya çalışmayı hedefledik. Bu çalışma bizim için önemliydi, vefa borcuydu, onu da bir şekilde az da olsa ödediğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime