Turktime

Hande Yener Kuruçeşme’yi salladı!

Hande Yener, Kuruçeşme’de büyük bir şova imza attı. Göz kamaştıran sahne performansının yanı sıra görsel şovları, dans koreografileri ile müzikseverleriyle nefes kesti.
ABONE OL
Abone Ol
Hande Yener  Kuruçeşme’yi salladı!
Haberler / Magazin
29 Eylül 2022 Perşembe 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlginin yoğun olduğu gecede binlerce hayranının karşısına çıkan ünlü sanatçı, en son çıkardığı ‘İyi Ya’ şarkısıyla konserine start verdi.

Kuruçeşme’ye özel repertuvar hazırlayan Yener, “22 yıldır beraberiz. Çok heyecanlıyım ve bir tek sizin yanınızda böyle heyecanlanıyorum. İyi ki geldiniz. Teşekkür ederim.” sözleriyle sevenlerini selamladı.

KURUÇEŞME'Yİ SALLADI

Eski ve yeni şarkılarıyla harmanladığı repertuvarıyla hayranlarını mest etti. Hakan Akkaya imzalı iki özel tasarım kostüm giyinen sanatçı, kıyafet seçimi ile yine çok konuşuldu.

İlk bölümde inci ve değerli taşlarla el işçiliğinde işlenmiş siyah elbisesi ve dev siyah duvağı ile sahneye çıkan Yener, ikinci yarıda giydiği büyük kollu mini beyaz deri elbisesiyle benzersiz ve emsalsiz ikonik tarzını ortaya koydu.

Kuruçeşme’de yapılan dev şov için Yener’in sahne tarzının tamamlayıcısı olarak 10 dansçısına Hakan Akkaya tarafından 100 parçadan oluşan 2 ayrı dans kostümü yapıldı.

Hande Yener, ünlü modacı Hakan Akkaya’ya “Bu gece beni 40 kişiyle hazırladı. Bu sefer Madonna’dan önce ben giydim. Biliyorsunuz Madonna’yı giydiriyor. Kostümlerimin hepsi çok iyi!” sözleriyle teşekkür etti.

Samimi tavırlarıyla gönülleri fetheden Hande Yener, sahneden hayranlarına seslendi. “22 yıldır beni yalnız bırakmayan hayranlarım burada ve onlara varlıkları için çok teşekkür ediyorum. İki hayranımı buraya davet ediyorum.” diyerek sahneye çağırdı.

Hande Yener ‘Armağan’ isimli şarkısını hayranıyla birlikte söyleyerek sahnede dans etti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime