Turktime

Hande Erçel'in tarzının bedeli dudak uçuklattı!

Hande Erçel, en son Instagram hesabından pencerenin önünde çekilmiş pozunu paylaştı. Erçel'in çok konuşulan bu karelerinden sonra, stilinin bedeli de ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
ABONE OL
Abone Ol
Hande Erçel'in tarzının bedeli dudak uçuklattı!
Haberler / Magazin
27 Ocak 2023 Cuma 11:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hem rol aldığı yapımlarla, hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen ve son dönemin en çok konuşulan oyuncularından olan 29 yaşındaki Hande Erçel, geçtiğimiz ay Etiler’deki bir mekan çıkışı objektiflere yansımıştı. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erçel, "Güzel bir toplantı yaptık. Kesinleşen bir şey yok, söyleyemiyorum. Güzel şeyler olacak” açıklamasını yapmıştı.

"ÇOK ŞÜKÜR İYİ GİDİYOR"

Amerika eğitiminin işlerden dolayı ertelendiğini belirten oyuncu, "Seneye falan artık" diye konuşmuştu. Yeğeni Mavi’nin rahatsızlığıyla alakalı ise Hande Erçel, "Çok şükür iyi gidiyor" demekle yetinmişti.

Ara verdiği Mimar Sinan Üniversitesi'ndeki Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'ne devam eden oyuncu, "Okula tekrar kayıt oldum, yeni dönemde okulluyum artık. Çok heyecanlıyım, yıllar sonra tekrar girdim içeriye; kalbim durmuyordu. Benim için çok kıymetli, bitirmek istiyordum içimde kalmıştı. İkinci sınıftan başlıyorum. Verdiğim, veremediğim derslerim falan var; o kısım biraz karışık" demişti.

TARZIYLA GÜNDEM OLDU

İş ve okulla beraber yoğun çalışacağı hatırlatılan Erçel, "Çok oturdum, yeter artık gireyim yoğun bir tempoya" şeklinde konuşmuştu.

Tüm bunların ardından Hande Erçel, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yeni pozlarını yayınladı. Yeşil-gri çizgili elbisesi ve siyah çizmeleriyle pencere önünde çekilen fotoğraflarını peş peşe yayınlayan Erçel, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Instagram sayfasında 29.4 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncuya, 2.8 milyon beğeni ve 17 bine yakın yorum yapıldı. Sevenleri, ünlü isme; "Nasıl bu kadar güzel olabilirsin?", "Çok merak ediyorum, bu efsane fotoğrafları kim çekti?" ve "Güneş gibi parlıyorsun" gibi mesajlar yazdı.

İŞTE STİLİNİN BEDELİ

Erçel'in çok konuşulan bu karelerinden sonra, stilinin bedeli de ortaya çıktı. 'Fenomenler Ne Giymiş?' adlı Instagram hesabına göre; ünlü ismin yüzü olduğu markaya ait olan elbisesinin fiyatı 2 bin 239 TL. Dünyaca ünlü bir markaya ait olan çizmeleri ise tam 34 bin TL değerinde.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Margot
 27 Ocak 2023 Cuma 11:43
Super!!!

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime