Turktime

Güvenlik güçleri ve çete üyeleri arasında çatışma: 12 ölü

Meksika'nın Jalisco eyaletinde adam kaçırma eylemleri ile ünlü olan çeteye güvenlik güçleri tarafından yapılan baskın esnasında çatışma çıktı. Çatışmada 3'ü polis olmak üzere 12 kişi hayatını kaybetti.
ABONE OL
Abone Ol
Güvenlik güçleri ve çete üyeleri arasında çatışma: 12 ölü
Haberler / Dünya
24 Haziran 2022 Cuma 00:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meksika’nın Jalisco eyaletinde çete üyeleri ile polisler arasında çıkan çatışmada 3'ü polis 12 kişi hayatını kaybetti. 

Meksika’nın Jalisco eyaletindeki El Salto şehrinde iki kişinin kaçırılması üzerine başlatılan polis operasyonunda, adam kaçırma eylemleri ile ünlü olan çetenin bulunduğu eve baskın düzenlendi. Baskın sırasında teslim olmayı reddeden çete üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Yaşanan çatışma yaklaşık bir saat sürerken, silah sesleri çevrede yaşayanlarda paniğe neden oldu.

Yetkililer, operasyon sonunda 8 çete üyesinin ölü, 3’ünün ise ağır şekilde yaralı olarak ele geçirildiğini bildirdi. Olayda ayrıca, 4 polisin hayatını kaybettiği aktarılarak, çete tarafından kaçırılan 2 kişinin ise sağ olarak kurtarıldığı ifade edildi.

Jalisco Valisi Enrique Alfaro yaptığı açıklamada, kahramanlıklarından dolayı güvenlik güçlerini tebrik ederken, hayatını kaybeden polis memurlarının ailelerine sahip çıkılacağını bildirdi. Vali Alfaro ayrıca, son zamanlarda Meksika’nın içinde bulunduğu huzursuzluk ortamına karşı çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime