Turktime

Google Akademi Türkiye'de! 2000 mezun verecek!

Dünyaca ünlü teknoloji şirketi Google, Türkiye'de "Google Oyun ve Uygulama Akademisi" adı altında faaliyetlerine başladı. Türkiye'nin dijital oyun alanında gelişimine katkı verecek olan akademinin bu yıl 2 bin mezun vermesi bekleniyor.
ABONE OL
Abone Ol
Google Akademi Türkiye'de! 2000 mezun verecek!
Haberler / Teknoloji
23 Eylül 2021 Perşembe 12:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi destekleriyle, Google Türkiye ile Girişimcilik Vakfı ve T3 Girişim Merkezi'nin katkılarıyla hayata geçirilen "Google Oyun ve Uygulama Akademisi" teknoloji sektöründe kendini geliştirmek isteyen gençlere gerekli bilgi ve beceriyi kazandırmayı hedefliyor.

TEKNOFEST 2021 etkinliği ile kamuoyuna tanıtılan "Google Oyun ve Uygulama Akademisi" teknoloji alanında yeni istihdam olanağı sağlayacak imkanları sunuyor.

Ücretsiz online eğitimler

Online ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitimlere, Türkiye'nin her yerinden her zaman katılım sağlanabiliyor. 18-29 yaş aralığındaki herkesin katılımına açık olan programda, 7 aylık yoğun bir eğitim sunuluyor.

Mezun olanlara sürpri ödül!

Google Oyun ve Uygulama Akademisi"nden mezun olan kişilerin "sektöre özel buluşmalar" kapsamnındaki etkinliklere katılma fırsatı olacağı açıklandı. 

Bu etkinlikler kapsamında mezuniyet Hackathlonu'nda yarışıp kazananlar, San Francisco'ya yapılacak geziye katılma şansı yakalıyor.

Gençler bu akademi ile kendi girişimlerini kuracak

Google Türkiye, T3 Girişim Merkezi ve Girişimcilik Vakfı'na iş birlikleri için teşekkür eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, şu açıklamaları yaptı:

"Burada geleceğin teknolojileri ve geleceğin trendleri açısından önemli bir projeye imza attık. Bu imzalarla Google Akademi, Türkiye’de oyun ve uygulama geliştirmeye meraklı gençlerimize eğitimler verecek. 2000 gencimiz 400 saate varan ücretsiz eğitim alacak. Bu eğitimleri alan gençlerimize Girişimcilik Vakfı ve T3 Girişimcilik Vakfı tarafından; nasıl şirketleşebileceklerine, kendi girişimlerini nasıl kurabileceklerine yönelik mentorluk hizmeti verilecek. Gençlerimiz yatırımcılarla bir araya gelme fırsatı bulacaklar. Özellikle uygulama geliştirmeye meraklı gençlerimizi bu programa katılmaya davet ediyorum. Geleceğin uygulama geliştirici ve girişimcileri bu akademiden mezun olacak, vakıflarımızla birlikte de kendi girişimlerini kuracak"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime