Turktime

Giresunspor, kötü gidişe 'dur' dedi

Peşpeşe aldığı başarılı sonuçlarla moral bulan GZT Giresunspor, 10'uncu hafta sonunda 9 puana ulaştı. Hakan Keleş'in öğrencileri, ligde 4 maçtır mağlup olmuyor.
ABONE OL
Abone Ol
Giresunspor, kötü gidişe 'dur' dedi
Haberler / Spor
25 Ekim 2021 Pazartesi 18:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

44 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig'e dönen GZT Giresunspor, kötü gidişata 'dur' dedi. Son haftalarda toparlanan Hakan Keleş'in öğrencileri, ligde 4 maçtır mağlup olmuyor.

Sezonun ilk 4 maçını kaybeden yeşil beyazlılar, 5'inci haftada İttifak Holding Konyaspor ile golsüz berabere kaldı ve ilk puanını aldı.

Ardından Fenerbahçe'ye mağlup olan Giresunspor, Yukatel Kayserispor ile beraber kaldı. İzmir'de Göztepe'yi 1-0 mağlup ederek ilk galibiyetini alan yeşil beyazlılar, Çaykur Rizespor'u da 2-0 yenmeyi başardı.

9 PUANA ÇIKTI

Karadeniz temsilcisi, Gaziantep Futbol Kulübü ile oynadığı son maçta ise duraklama dakikalarında yediği golle 1 puana razı oldu.

Peşpeşe aldığı başarılı sonuçlarla moral bulan GZT Giresunspor, 10'uncu hafta sonunda 9 puana ulaştı. Yeşil beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Fraport Tav Antalyaspor'u konuk edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime