Turktime

Geçirdiği kaza sahneyle tanıştırdı!

“Yeşilçam” adlı diziyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Şekerci, oyunculukla yollarının nasıl kesiştiğini anlattı.
ABONE OL
Abone Ol
Geçirdiği kaza sahneyle tanıştırdı!
Haberler / Magazin
8 Nisan 2021 Perşembe 10:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü oyuncu Selin Şekerci, BeStyle dergisinin yeni sayısında hem yolculuk serüvenini hem yeni dizisi “Yeşilçam”ı anlattı. Şekerci oyuncu olmasına geçirdiği bir kazanın vesile olduğunu söyledi: “Balerin olmak isteyen bir çocukken, 8 yaşında geçirdiğim bir kaza beni sahneye attı. Çünkü ayağıma aldığım darbe nedeniyle dans edemeyecek bir hale gelmiştim. Anneciğimin de desteğiyle tiyatroyla tanıştım, sonra ne o beni bıraktı ne de ben onu bırakabildim.”

22 Nisan’da dijital platformda izleyiciyle buluşacak “Yeşilçam” dizisinin kendisini çok heyecanlandırdığını dile getiren oyuncu “Yeşilçam şu zamanda en büyük kalp çarpıntım. Ve elim ayağıma dolanarak oynadığım, güzel Mine Cansu. Mine, Yeşilçam’ın en büyük yıldızı. Aynı zamanda çocukken kurduğum hülyalı hayallerin vücut bulmuş hali” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime