Turktime

Galatasaray'dan Seferovic atağı!

Joao Mario transferi için Benfica ile görüşmelerde bulunan Galatasaray, Beşiktaş'ın istediği fakat transfer adına Portekiz kulübüyle henüz anlaşma sağlayamadığı Haris Seferovic için de devreye girdi.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'dan Seferovic atağı!
Haberler / Spor
27 Haziran 2022 Pazartesi 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Galatasaray , Gedson Fernandes'in ardından bu kez Benfica'dan Haris Seferovic transferinde karşı karşıya geldiler. Joao Mario için Benfica ile görüşmelerde bulunan Galatasaray, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin ilgilendiklerini açıkladığı Haris Seferovic için de devreye girdi. 

O JOGO'nun haberine göre Beşiktaş, Haris Seferovic transferi için yaptığı görüşmelerde olumlu bir sonuca varamadı. Bunun hem kulüpler arasındaki görüşmeden hem de oyuncunun olumsuz yaklaşımından kaynaklı olabileceği aktarıldı. 

Benfica'nın 2024'e kadar sözleşmesi bulunan İsviçreli golcü için 10 milyon Euro düzeyinde bir teklif beklediği belirtiliyor. Beşiktaş'ın yaptığı teklifin ise henüz 5 milyon Euro seviyesine ulaşmadığı aktarılıyor. 

SEFEROVİC HAMLESİ

Galatasaray, Joao Mario'nun transferi adına Benfica ile görüşmelerde bulunuyor. Özellikle Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün görüşmeleri bizzat ilerletmek adına Lizbon'da olması bekleniyor. Sarı-Kırmızılıların 6 milyon Euro düzeyinde bir teklif sunabileceği fakat bu noktada Joao Mario için de beklentinin 10 milyon Euro seviyelerinde olduğu aktarılıyor. 

Joao Mario için görüşmeler yürüten Galatasaray, Beşiktaş'ın Benfica ile anlaşmaya varamaması sonrası Haris Seferovic için devreye girdi. Joao Mario adına yapılan görüşmelerde Seferovic için de temaslarda bulunulduğu belirtiliyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime