Turktime

Galatasaray'da kadro değişiyor!

Galatasaray Teknik direktör Fatih Terim, PSV Eindhoven maçına oranla St. Johnstone mücadelesine farklı bir takımla çıkmayı düşünüyor. Tecrübeli teknik adam, İskoç rakibi karşısında yeni transferlere şans vermeye hazırlanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'da kadro değişiyor!
Haberler / Spor
2 Ağustos 2021 Pazartesi 23:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rumen futbolcu Cicaldau, bu sezon eski takımı Craiova ile Avrupa maçına çıktığı için gruplardan itibaren forma giyebilecek. Aytemiz Alanyaspor'dan hazır olarak gelen Berkan Kutlu’nun orta sahada 6 numara pozisyonunda görev yapacağı belirtildi.

Sarı kırmızılarda beklerin de değişmesi bekleniyor. Fatih Terim sol bekte Ömer Bayram’ın yerine yeni transfer Patrcik Van Aanholt’u oynatacak. Tecrübeli çalıştırıcının sağ bekte ise Yedlin ve Boey arasındaki tercihini henüz yapmadığı, ancak Boey’in maç kadrosunda olacağı ifade edildi.

67 yaşındaki teknik adam Avrupa mücadelesinde genç ve enerjik bir takım ile mücadele etmeyi planlıyor. Sağ kanatta Kerem Aktürkoğlu, sol kanatta ise genç futbolcu Barış’ın oynama ihtimalinin olduğu öğrenildi.

Merkez orta saha ise Aytaç Kara ve Emre Kılınç ikilisinden oluşacak. Fatih Terim’in forvetteki ilk tercihinin ise Mısırlı Muhammed’den yana olacağı kaydedildi.

Bu arada Galatasaray, St. Johnstone maçlarında görev yapacak oyuncuların listesini UEFA'ya bildirdi. Oğulcan Çağlayan, Emre Akbaba, Fatih Öztürk, Cicaldau, Jimmy Durmaz ve Ozornwafor listede yer almadı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime