Turktime

Fenerbahçe'de Nando De Colo'nun sözleşmesi uzatıldı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nda Fransız oyun kurucu Nando De Colo'nun sözleşmesi 1 sezon uzatıldı. Nando De Colo'nun geride kalan sezonda THY Avrupa Ligi'nde 32 maçta forma giyerek 15,8 sayı, 3,9 asist, 3,2 ribaunt, 1,4 top çalma ortalamalarıyla mücadele etti.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'de Nando De Colo'nun sözleşmesi uzatıldı
Haberler / Spor
23 Haziran 2021 Çarşamba 19:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Beko kadrosuna 2019-2020 sezonunda katılan ve THY Avrupa Ligi tarihinin en değerli oyun kurucularından biri olan Fransız sporcumuz Nando De Colo ile takımımız arasındaki anlaşma, 2021-2022 sezonunun sonuna dek uzatılmıştır." denildi.

Açıklamada, kariyerinde birçok başarı elde eden De Colo'nun THY Avrupa Ligi'nde üçer kez en iyi 5 ve en iyi ikinci 5'e seçildiği, bu kulvarda 2 kez şampiyonluğa ulaştığı, birer kez normal sezon ile Dörtlü Final'de "En değerli oyuncu" seçildiği aktarıldı.

Nando De Colo'nun geride kalan sezonda THY Avrupa Ligi'nde 32 maçta forma giyerek 15,8 sayı, 3,9 asist, 3,2 ribaunt, 1,4 top çalma ortalamalarıyla mücadele ettiği kaydedildi. 34 yaşındaki oyuncunun bu performansıyla THY Avrupa Ligi'nde sezonun en iyi ikinci beşinde kendisine yer bulduğu belirtildi.

Açıklama, "Bu anlaşmanın kulübümüz ve sporcumuz için hayırlı olmasını diliyor, Nando De Colo'ya Fenerbahçe forması altında başarılarla dolu bir sezon diliyoruz." ifadeleriyle sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime