Turktime

Fenerbahçe, Süper Lig'de liderliği şov yaparak geri aldı: 4-1

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, evinde Sivasspor'u ağırladı ve muazzam bir performans sergileyerek maçı 4-1 kazandı. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, liderlik koltuğunu Galatasaray'dan geri aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe, Süper Lig'de liderliği şov yaparak geri aldı: 4-1
Haberler / Spor
4 Aralık 2023 Pazartesi 22:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

SZYMANZKİ VE İRFAN CAN KAHVECİ'DEN ETKİLEYİCİ PERFORMANS

Fenerbahçe'nin galibiyetinde önemli roller üstlenen isimler arasında 17. dakikada fileleri havalandıran Szymanski ve 42. dakikada skoru 2-0'a getiren İrfan Can Kahveci yer aldı. Bu etkileyici performans, takımın liderliğe yükselmesinde önemli bir rol oynadı.

EDİN DZEKO'NUN İKİLİSİYLE FARKI AÇTI

Maçın ikinci yarısında sahneye çıkan Edin Dzeko, 68. ve 75. dakikalarda attığı gollerle Fenerbahçe'nin galibiyetini perçinledi. Bu gollerle birlikte takım, etkileyici bir fark yaratırken, skoru 4-1'e taşıdı.

SİVASSPOR'UN TEK GOLÜ MANAJ'DAN GELDİ

Sivasspor'un tek golü 50. dakikada Manaj'dan geldi. Ancak bu gol, Fenerbahçe'nin üstünlüğünü tehdit etmeye yetmedi ve ev sahibi ekip, galibiyeti sağlamayı başardı.

LİG TABLOSUNDA YENİDEN LİDERLİK

Bu galibiyetle Fenerbahçe, puanını 37'ye çıkararak liderlik koltuğuna oturdu. Diğer taraftan, Sivasspor ise 15 puanda kalarak maçtan mağlup ayrıldı.

GELECEK HAFTA DERBİDE BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASI

Sarı-Lacivertliler, ligdeki bir sonraki mücadelelerini Beşiktaş ile deplasmanda oynayacak. Bu kritik maç, Fenerbahçe'nin liderlik iddiasını sürdürme adına büyük önem taşıyor. Sivasspor ise deplasmanda Konyaspor ile mücadele edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime