Turktime

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sürpriz bir isim açıklayabilir!

Fenerbahçe’de teknik direktör adayları arasında Lucien Favre, Paulo Fonseca, Marco Silva ve Ralf Rangnick bulunuyor. Ancak, Başkan Ali Koç’un, gündemdeki isimlerin yanı sıra sürpriz birkaç teknik adamla da görüştüğü öğrenildi.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sürpriz bir isim açıklayabilir!
Haberler / Spor
22 Haziran 2021 Salı 18:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe’de, teknik direktör konusunun en geç bir hafta içinde çözülmesi bekleniyor. Başkan Ali Koç daha önce Haziran’ın üçüncü haftasına kadar teknik adamı netleştirmek istediğini belirtmişti.

Yakın zamanda ise seçimin ardından prensipte anlaştığı isim hakkında açıklama yapabileceğini kaydetmişti.

25-26 Haziran’daki olağan seçimli genel kurulda yeniden başkan olmasına kesin gözüyle bakılan Koç, büyük olasılıkla bu süreçten sonra yeni çalıştırıcının ismini kamuoyuyla paylaşacak.

Sarı lacivertli kulübün başkanı, prensipte anlaştığı teknik adam dışında görüştüğü birkaç çalıştırıcı daha olduğunu belirtmişti.

Fenerbahçe’nin güncel olarak gündemindeki isimler arasında Lucien Favre, Paulo Fonseca, Marco Silva ve Ralf Rangnick bulunuyor.

Ancak görüşmeleri en yakınlarından bile sır gibi sakladığı öğrenilen Başkan Koç’un, sürpriz bir isimle de anlaşabileceği gelen haberler arasında.

Öte yandan 1 Temmuz’da İstanbul’da toplanacak Fenerbahçe, 5 Temmuz’da Topuk Yaylası’nda hareket edecek. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün, hazırlıklar başlamadan açıklanması bekleniyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime