Turktime

Fatih Terim, forvetlerin performansından memnun

Galatasaray'da forvet oyuncularının formunun Teknik Direktör Fatih Terim'i mutlu ettiği öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, hazırlık maçında Tuzlaspor’a karşı gol atan Babel’in performansından da memnun.
ABONE OL
Abone Ol
Fatih Terim, forvetlerin performansından memnun
Haberler / Spor
11 Ekim 2021 Pazartesi 17:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'da moraller yerinde... Milli takım arasına ligde 2'de 2 yaparak ve UEFA Avrupa Ligi'nde lider olarak giren sarı-kırmızılılar, çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor. Fatih Terim, oyuncuları ile yaptığı görüşmede yakaladıkları ritmi devam ettirmeleri gerektiğini vurguladı.

Galatasaray, Kasım ayındaki milli maçlara kadar ligdeki 4 karşılaşmasını İstanbul'da oynayacak. Hafta sonu sahasında İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak sarı-kırmızılılar, ardından derbide Beşiktaş'a konuk olacak.

11'nci haftada Gaziantep Futbol Kulübü'nü ağırlayacak Galatasaray, deplasmandaki VavaCars Fatih Karagümrük maçıyla milli araya girecek. Fatih Terim, İstanbul'da oynanacak bu 4 maçı da kazanarak, ligde zirveye yaklaşmayı planlıyor.

FATİH TERİM, FORVETLERDEN MEMNUN

Diğer yandan forvet oyuncularının formunun Terim'i mutlu ettiği öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, hazırlık maçında Tuzlaspor’a karşı gol atan Babel’in performansından da memnun. 68 yaşındaki teknik adam, Çaykur Rizespor maçında da etkili olan Hollandalı oyuncudan form grafiğini sürdürmesini talep etti.

Marcao’nun, İttifak Holding Konyaspor maçından sonra cezasının sona ermesi savunmada teknik heyetin elini güçlendirecek. Galatasaray, sakatlığı bulunan Boey’in dönüşüyle de bu sezonki ideal savunma dörtlüsüne kavuşacak. (TRT SPOR)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime