Turktime

Fatih Erbakan: Bunlardan bu millete hayır gelmez!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçimlerde iktidar değişimi yapılacaksa dikkatli olunması gerektiğini belirterek, "Mevcut iktidar gidecek ama burada en önemli nokta; yerine ne geleceği. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursak, o zaman yaptığımız işten bir hayır gelmez" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Fatih Erbakan: Bunlardan bu millete hayır gelmez!
Haberler / Siyaset
25 Ekim 2021 Pazartesi 00:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rize'de katıldığı sandık baş müşahitleri toplantısında konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye'de yaşanacak bir iktidar değişimi konusunda dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

"BU MİLLETE ONLARDAN HAYIR GELMEZ"

Erbakan konuşmasında, "Her gün gazetelerde, her akşam televizyonlarda özel olarak cilalanıp parlatılan havası, parası, rüzgarı çok olan muhalefet partilerini iktidara getirmeye kalkarsan; bunlardan bu millete bu ülkeye bir hayır gelmez" açıklamasını yaptı.

Katıldığı toplantıda muhalefete yönelik konuşan Erbakan, "Muhalefetin içerisinde 28 Şubat sürecinde tanklara selam duranlar var da onun için bir hayır gelmez. Muhalefetin içerisinde Ayasofya’nın camiye dönüştürülmesini hazmedemeyen, ‘Ayasofya’nın müze olarak kalması gerekirdi’ diyenler var da onun için bu millete onlardan bir hayır gelmez" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime