Turktime

Eski tercümanı: Sumudica yalandan ağladı!

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile anlaşma sağlayan Marius Sumudica'nın eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş, Rumen çalıştırıcı ile ilgili samimi itiraflarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Eski tercümanı: Sumudica yalandan ağladı!
Haberler / Spor
13 Ekim 2021 Çarşamba 15:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Marius Sumudica'nın eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş, Rumen teknik adamın basının önünde yalandan ağladığını iddia etti.

Erdoğmuş, "Gaziantep'ten ayrıldığı gün, yardımcısı bana 'yalandan ağlayabilir dikkat et' dedi. Ben de toplantıda kendimi tutamayıp güldüm. Birçok konuda rol yaptı" şeklinde konuştu.

"KENDİMİ TUTAMAYIP GÜLDÜM"

Sumudica, Gaziantep FK'dan ayrıldığı gün basın toplantısında ağlamasının yalan olduğunu belirten Erdoğmuş, "Basın toplantısına giderken yardımcısı bana, 'Oğuz dikkat et yalandan ağlayabilir' dedi ve dediği olunca ben de kendimi tutamayıp güldüm. Videolar da da görebilirsiniz" şeklinde konuştu.

"BANA İŞ BUL DİYE YALVARDI"

Tercüman Erdoğmuş, "Sumudica bana da terbiyesizlik yaptı. Romanya'da iken beni her gün arıyordu. Bana iş bul diye adeta yalvardı, Yeni Malatyaspor ile anlaştıktan sonra mesajıma cevap vermedi" açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime