Turktime

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler aşka geldi!

2015 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasına katılan Berfu Yıldız Yenenler yarışmada 4. seçilmişti. Berfu Yıldız Yenenler daha sonra 2019 senesinde hayatını komedyen Eser Yenenler ile birleştirdi. Mutlu bir evlilik süren ikiliden Berfu Yıldız Yenenler aşka geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler aşka geldi!
Haberler / Magazin
20 Ocak 2022 Perşembe 16:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Komedyen ve oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019'da evlenmiş ve aynı yıl çocukları Kuzey'i de kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Mete de geçtiğimiz mart ayında dünyaya gelmişti.

Sosyal medya hesabından sık sık günlük hayatından kesitler yayınlayan Berfu ve Eser çiftinden tescilli güzel, eşine olan aşkını haykırdı.

Eser Yenenler ile sahnede el ele tutuşurken çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Berfu Yenenler, gönderisine; şu notu düştü:

"Bu sahne her şeyin başladığı yer. Eser'i izlemeye geldim, bütün gösteriyi miyop olduğu için ben sandığı başka kıza oynadı.

İki saat sırtını ve poposunu izledim. Aşırı sinirli bir şekilde gidecekken 2 dakika konuşup hoşça kal demeye kulisine girdim sonrası bildiğiniz gibi. Beş sene, 2 çocuk bir sürü kahkaha bir sürü gözyaşı.

Ne çok zorluk atlattık birlikte ben de inanamıyorum ama ah ne çok sevmek ne çok sevmek be kocam. Bugün özel bir günümüz değil ama her gün özel bir günümüz değil mi zaten. Çok aşık olmuştum hatırlıyorum.

Ama şimdi daha da aşığım. Bu sahnede el ele olmak da varmış daha güzelleri de olacak hep el ele..."

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime