Turktime

Erkan Petekkaya performansıyla büyüledi

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda dizisindeki performansıyla alkış topladı
ABONE OL
Abone Ol
Erkan Petekkaya performansıyla büyüledi
Haberler / Medya
10 Nisan 2021 Cumartesi 09:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi rolünü canlandıran Erkan Petekkaya, oyunculuğuyla alkış topladı. Twitter'da trend olan oyuncu için "Oynamadın resmen yaşattın ve ağlattın" yorumları yapıldı.


Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı Kırmızı Oda dizisi dün akşam 32. yeni bölümüyle ekrana geldi. Binnur Kaya'nın başrolü oynadığı dizide konuk oyuncu olan Erkan Petekkaya performansıyla adından söz ettirmeyi başardı.

EN YAKIN ARKADAŞINI KAYBETTİ

Küçük yaşta annesi, babası tarafından öldürülen ve sokaklarda yaşamaya başlayan delikanlı Sadi, Doktor Hanım'a en yakın arkadaşının nasıl öldüğünü anlattı. Hasta olmasına rağmen ailesine verilmekten korktuğu için hastaneye gidemeyen Cemre'nin öldüğü anı anlatan Sadi, gözyaşlarına boğularak isyan etti. Sadi'nin "Ben bu dünyayı, bu dünyadaki insanları affetmiyorum hocam" sözleri ise bölüme damga vurdu.

OYUNCULUĞUYLA ALKIŞ TOPLADI

Dizide Delikanlı Sadi rolünü canlandıran Erkan Petekkaya ise oyunculuğuyla alkış topladı. Gözyaşları içinde rolünü yerine getiren Petekkaya, Twitter'da trend oldu. Kısa sürede binlerce paylaşım yapılan oyuncu için "Bizi ağlattın" yorumları yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime