Turktime

Erdoğan'dan 'yurt' açıklaması: Yalan yanlış kampanyalar sürdürülüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'de hiç yurt yokmuş gibi yalan yanlış kampanyalar sürdürülüyor. Yalan söylüyorsunuz, hayatınız yalan. Yurtlarımız ortada, kapasiteleri ortada. Yurtlarda 2 bilemedim 3 kişilik odalarda öğrencilerimizi ağırlıyoruz" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Erdoğan'dan 'yurt' açıklaması: Yalan yanlış kampanyalar sürdürülüyor
Haberler / Güncel
25 Eylül 2021 Cumartesi 20:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Darülaceze Yurt ve Kültürel Tesis Açılışı ile Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Tanıtım Töreni'nde konuştu. Erdoğan: "Bu ülkede kimsenin kendisini sahipsiz hissetmeyeceği bir sistem kurduk" dedi.

Yurt bulamayan öğrencilerin Türkiye'nin dört bir yanında sürdürdükleri 'parkta yatma' eylemine tepki gösteren Erdoğan, "İlgisiz kişileri bankların üstüne yatırarak 'yurt yoktur' diyerek yalan söylüyorsunu; hayatınız yalan" ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Bu ülkede kimsenin kendisini sahipsiz hissetmeyeceği bir sistem kurduk.

"Türkiye'nin sosyal yardım bütçesi biz göreve geldiğimizde yıllık 2 milyar liraydı, geçtiğimiz yıl bu rakam 69 milyar lirayı buldu.

"Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, zenginleştikçe vatandaşlarına sağladığı refah seviyesi ona göre artmaktadır, artmayı da sürdürecektir.

"YALAN SÖYLÜYORSUNUZ, HAYATINIZ YALAN"

Son günlerde üniversite öğrencileriyle alakalı çok ciddi bir kampanya sürdürülüyor. Yurt kapasitelerini hiçbir dönemde olmadığı kadar tırmandıran neredeyse 1 milyona çıkaran bir iktidarız.

Hiç ilgisi olamayan kişileri bankalara yatırarak Türkiye'de hiç yurt yokmuş gibi yalan yanlış kampanyalar sürdürülüyor. Yalan söylüyorsunuz, hayatınız yalan. Yurtlarımız ortada, kapasiteleri ortada. Yurtlarda 2 bilemedim 3 kişilik odalarda öğrencilerimizi ağırlıyoruz"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime