Turktime

Erdoğan: Birileri bizim yaptıklarımızı sahiplenmek istiyor

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert eleştirilerde bulundu, "Eli İstanbul'da gözü başka yerde olanların eksiğini biz tamamlıyoruz" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Erdoğan: Birileri bizim yaptıklarımızı sahiplenmek istiyor
Haberler / Güncel
2 Ekim 2022 Pazar 21:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

İstanbul'daki raylı sistem ağının yarısı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız tarafından İstanbul'umuza kazandırılmaktadır. Birileri bizim yaptığımız raylı sistemleri sahiplenmek istiyor.

Artık Sabiha Gökçen'e Pendik'ten 10 dakikada, Kartal'dan 12 dakikada, Kadıköy'den 50 dakikada ulaşmak mümkün olacak.  Önümüzdeki aylarda bu hattı İstanbul Havalimanı'na kadar ulaştıracağız. 

Yol medeniyettir, raylı sistem medeniyettir. Bu medeniyete benim vatandaşlarım layıktır. Belediye başkanlığım döneminde, o zamandan bugüne "insanı yaşat ki devlet yaşasın" mantığıyla her zaman milletimize hizmet etme derdinde olduk. Manifestomuzun adı: Türkiye Yüzyılı. Bunun inşasını hep birlikte gerçekleştireceğiz.

Bizim İstanbul sevdamızı anlatmaya kelimeler yetmez. Muhalefet inşaatı başlamış metro hatlarına hafriyat dökerken, bakanlığımız ve belediyelerimiz vatandaşlarımızı raylı sistemlere kavuşturuyor.

"CHP DEMEK ÇÖP, ÇUKUR, ÇAMUR DEMEKTİR"

CHP demek çöp demektir, çukur demektir, çamur demektir. Biz mutsuz bir İstanbul'u devraldık. Fatih'in emanetine yakışmayan bu kötü tabloyla hemen harekete geçtik. Önümüze çıkan sayısız engele rağmen bu aziz şehir için çalıştık, ter döktük. Hiçbir zaman bahanelere sarılma kolaycılığına tevessül etmedik.

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NA ELEŞTİRİ

Mevcut Belediye Başkanı 'Ben de bir köşesinden tutayım.' Yok, böyle bir derdi yok. Şu anda göreve geldiğinden beri her taraf çukur.  Bir asfalt dök, şu yolları bir düzenle görelim. Ben İstanbulluyum, nerede, neyin, nasıl olduğunu gayet iyi bilirim. 

İstanbul'da sel oluyor, kar yağıyor, kriz yaşanıyor, bakanlarımızla anında olay yerindeyiz. İstanbul'un belediye başkanı nerede? Bodrum'da. Erdoğan'ın bakanları nerede? Doğal afetin olduğu yerde. Yeri geliyor Kastamonu'da, yeri geliyor Bartın'da...

Eli İstanbul'da gözü başka yerde olanların eksiğini biz tamamlıyoruz. Bana vatandaşım soruyor "Bu İstanbul'un belediye başkanı ne iş yapar?" diye.  Bunlara en güzel dersi Haziran'da vereceğiz. 

İstanbul'un her meselesi ile bu işin sorumlularından bile daha fazla ilgileniyoruz. Görevi olmadığı halde ilgili bakanlığımız sorunları çözüp milleti mağdur etmiyor, İstanbul halkını sahipsiz bırakmıyor.

"AİLE KURUMUMUZA YÖNELİK SALDIRILARA KESİNLİKLE GÖZ YUMMAYACAĞIZ"

"İnancımıza, kültürümüze, aile kurumumuza yönelik saldırılara da kesinlikle göz yummayacağız. Aile var ya aile, milleti millet yapan ailedir. Ailelerimize laf söylettirmeyeceğiz. Milli ve manevi değerlerimizin korunması konusunda dikkatli davranacağız. Aile kurumumuza yönelik saldırılara kesinlikle göz yummayacağız. Gençlerimizi mankurtların eline düşürmeyeceğiz.

MERSİN'DEKİ POLİSEVİNE TERÖR SALDIRISI

Terörü yerle yeksan ettik. Ama PKK'nın parlamentodaki temsilcileri hala bunu savunmanın gayretinde. Mersin'deki son saldırı bu sinsi senaryonun en alçak örneğidir. PKK'nın uzantısı malum parti terörde kadınları kullanıyor. Mersin'de bu iki kadın kendilerine bomba bağlayıp polisevine saldırıyor. Bu kadın teröristlere bir yerde acıyorum. Neden? İşte diyorum ki bu partinin kadın mensupları haydi bakalım konuşun. Bu kadınları Kandil'de terörist olarak yetiştirenler benim ülkemdeki kadınlara bunun hesabını verebilirler mi? Diyarbakır annelerine bunun hesabının verebilirler mi?

Annelere, hanım kardeşlerime çok güveniyorum. Unutmayın kale içeriden fethedilir. Bu işin faturasını anneler siz keseceksiniz siz.

"TERÖRİSTLERİ AKLAMA GÖREVİNİ CHP ÜSTLENDİ"

Saldırganları terör örgütüne katılım konusunda teşvik eden HDP'dir. Kamuoyunda aklama görevini de CHP üstlenmiştir. Kimlere bu alçak oyunda roller verildiğini görüyorsunuz değil mi? Maalesef bir türlü terör örgütünün güdümünden kurtulamayan HDP başrolü oynuyor. Asıl üzüldüğümüz ise Atatürk'ün partisi olduğunu söyleyen CHP'nin bölücü terör örgütünün kuklası haline gelmesidir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime