Turktime

Emre Belözoğlu: Sezonu kupayla kapatmak istiyoruz

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sezonu hazirana taşıdık. İnşallah haziranın 11’inde kupa ile sezonu kapatmak istiyoruz" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Emre Belözoğlu: Sezonu kupayla kapatmak istiyoruz
Haberler / Spor
7 Haziran 2023 Çarşamba 00:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki maçından ardından düzenlenen toplantıda konuşan genç teknik adam, sezonun son maçını oynadıklarını belirterek, geçen sezonu 64 puanla, bu sezonu da 62 puanla bitirdiklerini söyledi.

"İYİ BAŞLADIK İYİ BİTİRDİK DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Geçen sezona göre iki tane daha az maç yaptıklarını ve ortalama olarak lig adına bunun kötü olmadığını da aktaran Belözoğlu, "Ama bizim için, sezonun gerisine baktığımızda, bir 10 puan daha toplayacağımız performans sergileyebilirdik. Yine de arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah 11 Haziran'da sezonu kupayla kapatmak istiyoruz. Dünya Kupası üstüne, ne yazık ki deprem felaketi bizim de adımıza kolay motive olamadığımız süreçlerdi. Yine de iyi başladık iyi bitirdik diye düşünüyorum. Kulübü gerek Avrupa'da temsil ettik gerek kupada finale kaldık. Emeği olanlara teşekkür ediyoruz." dedi.

Fenerbahçe ile çıkacakları kupa mücadelesi hakkında ne düşündüğü sorulan Belözoğlu, şunları dile getirdi:

"Geçmişten baktığınızda bir geleneği var bu kulübün. Yüzde 90 oranında Avrupa kupalarına katıldı. Bu sene Avrupa'da kulüp kariyerinin en iyi sezonlarından biri. Bundan dolayı mutluyum. Müzede bir lig kupamız var inşallah bizimle de Türkiye Kupası da olsun istiyorum. Benim adıma kolay bir maç olmayacak. Ama Avrupa'ya vesile olsun istiyorum. Zor bir maç. Finaller her zaman zordur. İyi motive olanın, iyi hazırlananın bir adım önde olduğu maçlardır. Kupayı kazanan takım olmak istiyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime