Turktime

Ebru Şahin'in yeni dizisi belli oldu

Başarılı oyuncu Ebru Şahin’in Hercai dizisi final yaptıktan sonra hangi projede yer alacağı merakla bekleniyordu. Ebru Şahin imzayı attı, yeni yuvası belli oldu!
ABONE OL
Abone Ol
Ebru Şahin'in yeni dizisi belli oldu
Haberler / Magazin
22 Haziran 2021 Salı 13:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteriyle kariyerinde büyük bir zıplama yaşayan Ebru Şahin, yeni projesi için imzayı attı.

Hercai final yaptıktan sonra onlarca proje teklifi arasında seçim yapmak zorunda kalan oyuncunun Bozdağ Filmin Destan dizisinde başrolde yer alacağı ortaya çıktı.

HİKAYE 9. YÜZYILDA GEÇİYOR

Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman gibi güçlü dizilerin yapımcısı olan Bozdağ Film’in yeni tarihi dizisinde bu sefer Ebru Şahin’i çok farklı bir karakterde izleyeceğiz. Türklerin İslamiyet’i kabul etmesinden daha önceki 9.yüzyılda geçen hikayede bir genç kız ile bir hanın oğlunun aşkını anlatacak olan yeni dizi heyecanla bekleniyor.

Ebru Şahin’in başrolünü üstlendiği Destan dizisinin çekimlerinin Temmuz ayında başlanması planlanıyor. Ebru Şahin’in partnerinin kim olacağı konusu da merakla bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime