Turktime

EPGİS, akaryakıtta tavan fiyatı mahkemeye taşıdı

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından 18 Mart 2021 tarihinde başlatılan tavan fiyat uygulamasında yürütmenin durdurulması ve iptali için davanın açıldığını duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
EPGİS, akaryakıtta tavan fiyatı mahkemeye taşıdı
Haberler / Ekonomi
7 Nisan 2021 Çarşamba 17:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Akaryakıtta tavan fiyat uygulaması Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından mahkemeye taşındı.

Bloomberg'in haberine göre EPGİS, "EPDK tarafından 18 Mart 2021 tarihinde başlatılan, sektöre zarar verdiğine ve haksız olduğuna inandığımız tavan fiyat uygulamasında; yürütmenin durdurulması ve iptali için sendikamız EPGİS tarafından açılacağını beyan ettiğimiz dava bugün itibari ile açılmıştır" açıklamasında bulundu.

AKARYAKITTA TAVAN FİYAT KARARI

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) mart ayının ortasında akaryakıtta 2 ay süreyle uygulanacak tavan fiyat kararı almıştı. EPDK'nın kararına göre İstanbul Anadolu yakasında benzinde tavan fiyat 7.08 TL, motorinde ise 6.44 TL olurken. Avrupa yakasında benzinde 7.07 olan tavan fiyat motorinde ise 6.43 TL olarak belirlenmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime