Turktime

Dusan Tadic gerçeği ortaya çıktı! Jorge Jesus...

Dusan Tadic'in geçtiğimiz sezon da Fenerbahçe'nin gündemine geldiği ancak teknik direktör Jorge Jesus'un istemediği ileri sürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Dusan Tadic gerçeği ortaya çıktı! Jorge Jesus...
Haberler / Spor
27 Eylül 2023 Çarşamba 13:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde ezeli rakibi Beşiktaş'a çalım atarak kadrosuna kattığı Dusan Tadic ile ilgili yeni bir gerçek ortaya çıktı.

Sabah'ın haberine göre; takımın en etkili oyuncularından biri olan ve performansının yanı sıra lider karakteriyle de taraftarın gönlünü kazanan Sırp kanat oyuncusunun, geçtiğimiz sezon Sarı-Lacivertlilerin kapısından döndü.

"JESUS, TADIC'İ İSTEMEDİ"

34 yaşındaki futbolcunun, o dönemdeki teknik direktör Jorge Jesus'a önerildiği ancak onay çıkmadığı kaydedildi. Transferde daha çok Brezilyalı ve Portekizli isimlere yönelen deneyimli hocanın, Tadic'i yaşı ve çabuk bir futbolcu olmadığını düşündüğü için reddettiği ifade edildi.

HÜCUMUN HER NOKTASINDA GÖREV ALIYOR

Bu sezon ise Tadic'i kaçırmayan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, oyuncusunun sergilediği futboldan oldukça mutlu. Hücumun her noktasında görev alan deneyimli yıldız, Fenerbahçe'nin sisteminde kilit bir noktada yer alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime