Turktime

Didem Soydan'dan ayrılık açıklaması

İlişkilerine 2019 yılında başladıkları bilinen Didem Soydan ve oyuncu Burak Deniz çifti hakkında, geçtiğimiz günlerde ayrılık haberleri ortaya çıkmıştı. Soydan iddialara yanıt verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Didem Soydan'dan ayrılık açıklaması
Haberler / Magazin
27 Kasım 2022 Pazar 13:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Didem Soydan ve oyuncu Burak Deniz ilişkisinde her geçen gün yeni bir iddia oraya atılıyor. İlişkilerine 2019 yılında başladıkları bilinen çift hakkında, geçtiğimiz günlerde ayrılık haberleri ortaya çıkmıştı.

Burak Deniz'in, Adana'daki çekimler esnasında, oyuncu Serenay Sarıkaya ile yakınlaştığı iddia edildi. Söylentiler doğrultusunda konu hakkında yalanlama gecikmezken, Soydan ve Deniz'in ilişkilerinin sonlandığı konuşuldu.

"İZLEYİCİ KİTLESİNİN UYDURDUĞU BİR YALAN"

Manken Didem Soydan, iddialara açıklık getirdi. Beşiktaş Akaretler'de gazetecilere yakalanan Soydan, sevgilisi ile ayrılmadığını açıkladı.

Didem Soydan “Her şey yolunda ayrılmadık. Aramızda hiçbir sorun yok, olmadı. Tamamen izleyici kitlesinin uydurduğu bir yalan” diyerek yoluna devam etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime